Nyheter

Bålstadans med 70/80-talstema

Lördag den 5 mars vars det dags för Bålstadans med 70/80-talstema på Dansbacken med Leif ”Snuffe” Ericsson som caller.

Alla kunde vara med eftersom lägsta nivå var Basic för de som började i höstas. Glädjande nog var det några nybörjare från andra klubbar som passade på att komma till oss och träna sina nyvunna färdigheter. Vi dansade också M, P och ett par A1-tippar.  35 dansare fick en härlig eftermiddag med dans, skratt, och god-fika. Några av dem hade verkligen använt sin fantasi när det kom till klädsel; Annika dök upp i en kreation som man nog får säga var i en klass för sig. Så vann hon också pris för bästa klädsel. Håkan hade också lyckats fånga 70/80-tals-känslan på ett strålande sätt och belönades även han med pris.

Snuffe är verkligen en entertainer och han ledde oss genom dansen iklädd silver­peruk och blank, lila skjorta!

Han hade förstås valt tidsenlig musik och förutom rolig callning bjöd han oss också på musik-quiz.

En rolig dans med fart och fläkt helt enkelt                                          Helen

20160305_151118IMG_5287

20160305_181202IMG_5274

 

Bålsta Square Dancers