Höstens första aktivitet blir en C1-workshop med inte mindre än Jerry Jestin som caller, han kommer den 20 oktober kl 13-18 och vi har bokat Rungårdens gymnastiksal, nära Bålsta centrum och pendeltåg för att alla ska få plats. Nivån blir full C1 och du kan komma som enskild dansare, vi använder Leif Håkanssons rotationsprogram. Föranmälan krävs, se flyer för mer information. För er som kommer långt ifrån finns boende på Brunnsta Gård, utanför Bålsta, kontakta dem på info@brunnstagard.se, gärna i god tid innan dansen.

Lördagen den25 januari 2020 är det dags för vår traditionella Stora Bålstadansen. Vi är glada att kunna presentera två mycket uppskattade callers: Jack Borgström och Stefan Sidholm. Dansen pågår i två hallar mellan kl 13 och 19 på nivåerna B35-M-P-A1-A2, den första timmen kör Jack även C1 i en av hallarna.

Den 1 december är det dags att liva upp vintermörkret med Bålstas Adventsdans. Vår egen Janne Wiklund kommer återigen att vara vår caller på nivåerna B* – M – B* – P. Vi håller till på Knarrbacken och dansar mellan kl 13 och 17. Självklart blir det lussekatter och pepparkakor!

[wpt_production_events]