Den 26 januari 2019 är det dags för 20-årsjubileum av våra januaridanser, de inleddes med Björkdansen, under senare år har de kallats Stora Bålstadansen. Vi firar med ”Triple Boys” som callers: Mathias Alfredsson, Krister Pettersson och Hedda Nilsson. Dansen pågår i två hallar mellan kl 13 och 19 på nivåerna B35-M-P-A1-A2.

Söndagen den 31 mars 2019 har vi bjudit in Michael Sotarn Lindberg att calla på vår marsdans som denna gång har tema western. Vi har bett Sotarn damma av cowboybootsen och besöka oss på Knarrbacken. Klockan 13-14 dansas A1 och 14-18 blir det B, M, P.

Tidigare Danser

Den 16 september återser vi en kul caller som har glatt oss flera gånger på senaste tid. Mathias Alfredsson kommer att guida oss genom  nivåerna M – P – A1. Vi håller till på Knarrbacken och dansar mellan kl 13 och 17.

Den 17 november kl 11-17 kommer vi att ha C1 dansträning uppe på Knarrbacken. Caller är Sven Andréason. Nivån blir på fullt genomgången kurs, ni behöver inte anmäla er som par, vi använder Leif Håkanssons rotationsprogram.

Dagen efter den 18 november kl 11-17 kommer Vainor Törnqvist att lära oss motsvarande på A1-nivå vi  uppe på Knarrbacken.  Nivån blir på fullt genomgången kurs, ni behöver inte anmäla er som par, vi använder Leif Håkanssons rotationsprogram.

Den 1 december är det dags att liva upp vintermörkret med Bålstas Adventsdans. Rojne Eriksson kommer återigen att vara vår skönsjungande caller på nivåerna B* – M – P – A1. Vi håller till på Knarrbacken och dansar mellan kl 13 och 17. Självklart blir det lussekatter och pepparkakor!

[wpt_production_events]